Resultat

Klass 2: Vi vann! Gick mycket bättre än vad jag trodde det skulle gå.
Klass 3: Super fin runda tills.... näst sista hindret på grundomgången då blev vi utesluten, han vägrade och jag flög över hindret.
 
Jag är ändå nöjd över dagens reslutat, mitt mål var att komma runt båda rundorna och det lyckades jag nästan med. Den 23 december är det en till Pay and Jump på samma ställe och då tar vi det! 
 

Pay and Jump

I morgon ska jag och pucken starta våran första start dock är det en pay and jump men det är i allafall våran första tävling. Eftersom vi aldrig har tävlat tillsammans så tycker jag det är en super bra idé att delta i både Pay and jump och Pay and ride nu under vinter. Nästa säsong ska vi börja tävla lokalt och just därför är små tävlingar en bra början.
I morgon då, 1 timma bort --- Luleå Ridklubb. Där kommer jag starta två enkla klasser (60 & 70) och vårt mål är att komma runt. :)

Valpen Lord som är 9 veckor

Ligger hemma och är sjuk för andra dagen, men i morgon ska jag på skolan. 
För ett tag sen fick jag en överaskning som fick mig att känna mig mycket mycket bättre. Jag fick besök av Birgitta och med sig hade hon Lord som är hennes nya valp, hon hade just hämtat han från uppfödaren.

Hopp-dressyrträning

Idag hade vi hopptäning med mycket dressyr. En tjej flög av och jag var ortoligt nära för min lilla tjorvis ville till att bocka, men nejnej flög bara fram på halsen och hängde kvar ;)

En underbar månad

För en månad sen kom du till oss och det finns inte en dag jag ångrar de. ♥

Mycket nöjd

 
Jag är mycket nöjd över dagens dressyrträning för Maria Hjort. Finaste ponnyn gjorde ett bra jobb och själv tror jag att jag kommer få träningsvärk i magen men det är bara ett bra tecken :)

Finfina grejer kom med posten idag


D-Å-L-I-G uppdatering


Det har varit en skit dålig uppdatering från mig. Jag trodde jag skulle få mer att skriva om nu när Pucken kom. Men hade fel, eller jo de är klart nog kan jag skriva varje dag om ridpassen och sånt men det är så tråkigt och det är inte ens kul att läsa, eller? så jag kommer uppdatera när det händer nå "intressant" efter varje träning och när det kommer nå man verkligen vill läsa om i stället.
 

Andra hoppträningen "med en liten krasch"

 
Idag var vi på våran andra hoppträning som gick super bra förutom den där lilla grejen. Det blev bara ett litet missförstånd mellan oss, vi hoppade som vanlig efter och då gick det lika bra som innan. 

RSS 2.0