Äntligen anmäld för våran riktiga debut i dressyr

 
 
Önska oss lycka till - "wish us luck" ♥

Helgen som varit

Fredag: På kvällen hade vi stalljour, och då släppte jag även Pucken i ridhuset (filmen från förra inlägget). Sen på natten kring 1 kom Puckens gamla ägare Elin och hennes pojkvän Simon från Härnösand.
 
Lördag: Vi hade stalljour hela dagen (morgon, lunch, intag, middag och kväll) men mamma var så snäll så hon lät mig sova ut på morgonen, så hon for till stallet själv.
När jag, Elin och Simon hade vaknat så gjorde vi oss klara för stallet. På schemat stod det hoppträning för Robban så det var bara att göra i ordning Pucken. Jag, Hilda och Anna red fram ute efter slingan. 
Hoppträning gick bra, jag hoppade en bana på 90cm -1m och jag var super nöjd men det vara bara en sak som blev galet... när jag från ena hållet skulle in på en serie och det var en väldigt snäv sväng och underlaget i ridhuset är inte det bästa. Vi kom iallafall igenom serien efter andra försöket men det var inte så snyggt skulle jag tro, lite hit och lite dit haha men de får vi ta eftersom det är svårt att få det bra i ett sånt litet ridhus. På kvällen hade vi nattningen så då for vi alla dit igen och då red även Elin Pucken ett hårt dressyrpass så efteråt var han blöt i svett :)
 
Söndag (idag): Jag och Mamma steg upp kring 6 för ännu en hel dag i stallet, vi hade stalljour hela dagen även idag. Vi fick hjälp på morgonen av Moa (en tjej som rider Pucken på måndagar) och hennes mamma Lena, så det gick mycket snabbare än vanligt. När vi var klara så for vi hem en stund, vi somnade ett par timmar och sen var det bara att dra sig till stallet igen. Jag och mamma for före Elin och Simon eftersom dom skulle packa i hop sina saker, under tiden gjorde jag i ordning Pucken tills dom kom. Elin började rida Pucken i ett bra tag och sen var det min tur och då höll Elin lite lektion för mig och även idag slutade det med att han var blöt i svett :)
 
Elin och Pucken ♥

Dålig kvalité, jag vet!

Kort film från idag
Jag vet att det inte någon bra kvalité på mina videos men det är ju bättre än inget.

Lite mindre nöjd

Jag är inte fullt lika nöjd över dagens hoppträning som jag har varit dom senaste gångerna, jag vet inte vad det var men det kändes bara lite osäkert. Sprången kändes inte så bra, kontrollen och ridvägarna var som vanligt men det var bara någon tanke jag fick att det inte skulle gå lika bra som sist och då hade jag den tanken från början till slut så det kan nog vara en anledning. Han var hur fin som helst i allafall men mer mot slutet fick jag ta i mer för han taggade till riktigt mycket och var piggar än någonsin. 
 
Det kan ju inte gå lika bra varje gång? - Men nu glömmer vi det och taggar till nästa träning :)
MITT PUCKO ♥ 

Dressyrträning för Helena


RSS 2.0