Första hoppträningen

 
Kom just hem från att ha varit på våran första hoppträning tillsammans, teknik träning och i morgon ska vi hoppa bana för samma tränare, Duktig ponny! :)

Dagens inköp


Onsdag 24 oktober


Det sa "klick"

Pucken är en tysk ridponny som är utbildad LA i både dressyr och hoppning. 

Jag prövred han den 12-13/10, jag skulle också rida en annan ponny i närheten men jag sa ”det behövs inte, jag har hittat min kärlek”. När jag såg han kom det bara positiva tankar och jag blev mer än glad. Det kändes helt rätt efter jag hade ridit honom och hela kvällen låg jag och tänkte på allt vi kunde göra. Jag hade bestämt mig och visste att jag inte skulle ångra mig om jag köpte han och idag är jag super glad att vi hittade just han och ingen annan. Allt gick så fort och jag kan ännu inte fatta att han är min. Den 19/10 (4 dagar sen) kom han till oss och vi har redan bokat in en dressyrträning för Andreas Hesse + 1-2 hoppträningar för Robert Johansson under lovet.

 

Han är en liten ponny med ett stort hjärta.

 


Twisted Gringo så kallad Pucken


Ny start!

Nu har jag haft blogg paus ett bra tag, för att jag inte har haft något att blogga om. Men nu ska jag försöka var mer aktiv och det finns förhoppningsvis mer att skriva om nu eftersom jag har fått en ny ”vän” som ni kommer få veta mer om. :) 


RSS 2.0