Clara

Clara är ett 7årigt sto som kommer ifrån Danmark och har en hel bror som heter Maras och han är 4-årig vallack som inte är inriden, Clara kommer nog bli en dressyr häst och Maras en hopphäst men man vet ju aldrig vi får väll se...
Hon är ju som en unghäst enu och jag red henne idag och de var ju inte som att rida Ella för hon är högre och yngre så var de nästan första gången hon var på en ridbana + jag red över bommar och hoppade och de var nog också första gången men all gick bra men hon var lite lugn när man skulle gå i hörnen och de så red inte hon i form denna gång bara hon skulle få tycka de var kul på ridbanan så hon vill gå där flera gånger... hon är så sjukt fin



Född:
 2004
Ras: Fullblodsarab/Frederiksborgare
Mkh: ca 151 cm
Färg: Palomino








God morgon!

Hej!

Igår orkade jag inte skiva för jag blev klar med allt jag gjorde klockan 03.00 och då var jag skiit trött och endå kommer folk in och väcker mig nu klockan 12 bajjjamajjjjja!
Igår var jag i stallet några timmar först red jag Ella i en ny dressyr sadel som var jätte skön och sen red Jennifer Rut och då höll jag lektion för Jennifer.
Sen under hela gårdagen så for vi och badade 3gånger vid Filipsborg och jag körde moppe dit varje gång.
Idag ska jag till Ella och rida henne och sen ska jag Kanske hålla en lektion för Jennifer när hon rider Rekyl och sen på kvällen ska jag och rida en lektion av Nina på spiltapål.. vi ska väll gå upp nu och vakna sen går vi kanske och badar vem vet? ;)

Har haft en liten Blogg paus

Hej!

Jag har haft en liten blogg paus som ni kanske redan vet? jag har haft de för att jag har varit borta på flera ställen osv... inte haft dator och så... och idag har jag varit i stallet och ridit privatlektion av Kamilla i dressyr och på torsdag ska jag till KRF på kvällen och rida Spiltapål han är en nordsvensk och han är inte så hög men stor när man rider han så känner man att man rider mycket häst!.
På lördag ska jag ha en till privatlektion av Kamilla men hoppning.. Jag håller på att bygga upp Ella för hon har tappat jätte mycket och de är ju inte så bra... 
nu har jag några övningar som vi ska jobba på nu ett tag och jag ska sluta rida på KRF och bara rida hos Kamilla och ta privatlektioner av hon och kanske av MH ska nog gå boka in några lektioner nu snart när de passar.. (: 

Sweet dream

Hej

Idag har jag och Ella ridit ut med Jessika och Emil vi red först i skogen och sen lite efter vägen typ förbi min gamla skola som jag inte saknar just nu.... jag har inte gjort något roligt idag förutom de då och ja juste Josse kom sen på kväll precis när jag och Oskar skulle typ och köra moppe och cross och då fick Josse komma med såklart hon åkte bakom mig och jag är ju inte så bra på köra så vi skrattade och ropade hela tiden hon skulle visa mig en mus eller sork efter vägen och när jag såg på den så åkte vi nästan ner i ett dike och så var de typ hela tiden...
roligt iallafall hon kom ju hem från Stockholm idag så då kom hon till mig nästan direkt men endå inte så nu ligger hon och sover med typ halv feber hon hostar iallafall hela tiden men de gör ju inget jag skriver ju på bloggen så.... ja vi såg just på Karlsson på taket, haha de var länge sen vi såg lite av screm 4 men båda hade sett den förut så vi såg på annat då... okej nu ska jag sova skriver nog mer i morgon! SWEET DREAM <3




Title..

Thjaao!

Har ridit hem idag och ridit ner till filipsborg man kan inte säga att vi var där och badade för de gjorde vi inte men försökte de gjorde vi men Ella är en badkruka så de gick inte! är besviken på henne för hade förväntat mig lite mer men alla är olika men älskar dig endå.. ja då efter en stund red jag hem och åt på gräsnmattan med Ella men vi åt iallafall inte samma mat och de är jag glad för gillar inte precis gräs.. haha men Ella försökte ta en plätta av mig då och då men nejnej ät du ditt gräs! sen for jag tillbaka med henne till hagen och cyklade hem har fått lite motion idag och de är ett plus!
sen åkte jag och Oskar med moppen och crossen ner och badade sen for vi och körde runt över allt... sen har mamma fått en spa behandling av mig i julklapp och hon tog ut den idag och de tog en timma för varje fot och de andra var som vanligt med ja nu är klockan 01:01 och imorgon blir de att rida ut med Jessika ska nog bli kul. :)


Fotograf: Mamma    Modell: jag och Ella


Fotograf: Jag  Modell: Ella


Fotograf: Jag  modell: Ella


Fotograf: jag   modell: Ella


Fotograf: Jag    Modell: Jag

A summer day I will remember, I think!

Godmorogn!

jag vaknade ungefär för en halvtimma sen och nu har jag ätit butterbulla.. ska snart cykla till stallet och sen ska jag rida hem med Ella och sen ska vi ner till filipsborg för att bada Ella och hoppas jag inte blir blöt men tar på min nya bikini iallafall..... men dagen är väll att rida hem och bada sen kanske jag far själv och badar med Linda eller med någon kommer säker bilder från idag senare ikväll och de är mamma som fotar så få se vad de blir kan ju bli bra hon kan fota ganska bra... haha :)

Anything and everything is right!

Hej!

Idag har jag och Linda varit till luleå och de jag hade på listan var att köpa ett fotoalbum och earcuffs och jag köpte både ett vanligt inte så snyggt fotoalbum och sen guldiga earcuffs.
jag ställde vekarklockan på 08:00 och jag vaknade av att mamma kom in och då var klockan 09:10 och vi skulle fara 10:00 men vi for 10:20 ungefär och då for vi och hämtade Linda.. alltid taggar jag skiit mycket när jag ska och shoppa så de pirrar i magen jag vet inte varför jag kanske är en shopping nörd?... ( I love to shop, simply! )
på skemat så är de inte så mycket..
Onsdag: Rida ( kanske med Maria? ), bada eller gå på stan med Linda.s och Linda.L beror på vädret sen blir de bara att chilla och se vad som händer!
Torsdag: de jag vat att jag ska rida ut med Jessika och Emil på kvällen men på dan vet jag inte vad jag ska göra var med nån kanske Josse som typ kommer hem från Stockholm..
Fredag: Jennifer som kommer från stockolm kanske kommer från fre - mån.. asså ser ni har typ inget att göra i veckan...! bada? sola? se film? datorn? chilla? umgås med vänner? bara ta dag för dag ska jag nog göra..
Nu är klockan halv 3 ungefär så ska bara kolla lite bloggar och sånt innan jag går och sover.. :)


källa: www.google.se


PS: Imorgon ska jag beställa min one piece från www.ziperall.se  ( 599:- )

Bubblegum


Så svårt att släppa din hand och se dig gå åt ett annat håll!

Hej!

Jag linda.S och Linda.L gick och sova ungefär 05.00 i natt/morse.. vi vaknade typ 15.00 eller nå? sen for Linda.L hem och då var jag och Linda.s först på stan sen for vi till henne och hon har sååå sööööta hundar så man dör!! sen for jag och Linda på Zumba och de var någon gubbe som filmade oss han var typ 90år  ( *****? ) de var typ inte kul man ville gå och ta kameran från han eller nå?!?! efter Zumban så for jag och mamma och bada och på vägen dit så såg vi något svart och de såg ut som en hamster med lång svans den var liten och sööt och då for jag hem och hämtade håven och sen var de borta den var typ tam för om man stod skiit nära den så den brydde sig inte och man kunde nästan ta på den med en pinner eller nå jaja vi for och badade och sen for vi hem sen så for jag och Paulina och sökte den och då ringde mamma och så att de var en sork och jag inte ska leta efetr den för dom är typ farliga och jag bara `´jaha men ååå den var så sööööööööööt! ´` då for vi hem och då fick jag duscha och sen gick vi ut och cyklade till mitt gamla dagis och chillade.. sen så sitter jag här och ska tagga luleå i morogn med Linda.S ska bli kul för jag behöver kläder ( säger vi, hahah! )


SORK!

Noel <3

Min älskade bror som jag har väntat på i alla år som nu har blivit 3veckor han bara äter, sover, äter och sover hela tiden men han är den söötaste baby i hela värden!






Dålig uppdatering enu en gång!

HEJ!

De var typ några månader sendan jag skrev på bloggen ( det känns så iallafall? )
Igår var de ju Tosdag och då var de typ första dan på kalix dagarna de är typ hela helgen i morgon är de typ maasor av saker hela dan på stan så då far man nog och kollar. I torsdags vaknade jag 8 för att fixa mig sen halv 10 for jag till stallet och borstade två shettisar ( RUT & SÖREN ) sen när dom var klara så for jag och Kamilla ner till stan med hästarna och började ha Barnridning Mimmi kom och hjälpte oss lite. Kamilla är min ridlärare som äger hästarna och hon äger också min foderhäst Ella. Idag for jag, pappa, Lena och min bror Noel till stan för att äta glass på Myggan sen kom min syster till stan så då gick jag med hon istället och då köpte jag en skiiit snygg tröja som jag är nöjd med sen for jag hem och har just varit och cyklat till vattnet med pappa och nu ska vi äta och se en flm vi har hyrt.


RSS 2.0