S-P-R-I-N-G-A

Jag sitter och väntar på Paulina ska komma, vi ska fara och spinga typ 3-4km som vi gör varje dag. Vi får se hur de går idag för igår var de kallt ute när vi sprang jag hade ett par svarta vantar som blev vita efter all frost.
I dag har jag varit på stan med folk ( CHILL ) sen for jag till mormor och åt palt ( GÖTT! ).


Fråga på!... =)



Ingen fråga är för dum att fråga!
du frågar - jag svarar...
jag svarar inte på frågor som anonyma har frågat!.
Kommer ha FRÅGESTUND i några dagar kanske en vecka de beror på hur många som har skrivit!

Färgat ögonbrynen och ögonfransarna idag + plockat ögonbrynen

Kom just hem från att ha läs rubriken). Jag och Lena gjorde de, men Lena färgade bara ögonbrynen och plockade dom jag gjorde ögonfransarna också, fick gå göra de för jag fyllde år igår. jag ska gå ner och se tv och äta något. Imorgon ska jag och se när Ebba ska vara med på en dressyrtävling med cozby, de ska bli roligt att se jag tror jag tar med min kamera också hon startar trea så jag får vara där vid 10.
Tack för igår! ♥

Jag 13år idag♥

Jag ska typ skunda mig med dehära inlägget för jag ska fara och rida.
jag fyller 13år idag och de är ju kul att bli äldre... jag har typ fått en foundatio, 4000kr, underställ, små saker.. :)
i går bakade jag och josse cupcakes, och mamm bakade olika saker typ en tårta osv... ojj nu är den kvart i och jag ska vara klar fem! hoppas de blir kul på ridningen nu och sen får jag ha kalas hos pappa & Lena  ihelgen! 


FlowFunc

Jag läser läxa just nu med min syster, och jag har varit på FlowFunc med mamma och de är skiit kul men jobbigt! man får en härlig känsla, man får ont över hela kroppen iallafall jag för jag var ju första gången på de men om jag börjar gå på de med mamma kommer jag nog att klar de bra utan att får så ont och istället bli van. Man använder band hela tiden och dom ska typ nästan alltid var helt raka och inte lösa man hoppar också man tränar hela kroppen, bena, magen, armarna osv.. jag lovar! jag rekomenderar FlowFunc!


Är bäst utan skor!!



Jag blir 13år imorogn! ♥

Dag 20 - En bild från i sommras. / / / Sista dagen också!


Snövit och snögubbe heter dom små söta! ♥
I sommras hade jag kaninungar, och min kanin väntar kaninungar just nu igen jag hoppas att de är några liv där i magen på henne. Vi har nu parat i tre dagar och vi ska göra i morgon också ( kanske ) de kanske låter mycket men man måste ju vara säker! första gången fick vi 5st och andra 2st och nu så hoppas jag de blir många.

Nu är de slut på dagar så kommentera vad jag ska hitta på att göra bloggen roligare, frågestund? tävling? nya dagar? bara att skriva!...

Tack paulina att du fixade min blogg! Länk till paulinas blogg ...  http://iaminlovee.blogg.se/ 

Dag 17, 18, och 19

Dag 17 - En bild som du aldrig lagt upp.


Här har ni en bild från typ en månad sen! snö, snö och mera snö...

Dag 18 - Din favorit tid på året.
Sommar! vem älskar inte sommmar?, de är klart bäst! jag hoppas att sommar 2011 blir den bästa sommaren någonsin! sola, bada, vara med vänner, hyra häst, rida, jogga med paulina, träna, spela FOTBOLL, killar, osv... ;)♥

Dag 19 - Din favoritlåt.
Har ingen! kommer aldirg att få en! (haha) skojja men jag har nästan aldirg någon favo, bara många jag gillar... men den jag lyssnar nu på kan jag ju säga är bra! ( de blir bara fel när jag ska lägga upp låtar på bloggen från You Tube! så jag skiver vad den heter! )
Maddi Jane -Jar of Hearts


Paulina gästbloggar

Heej, just nu sitter jag hos Johanna och jag har precis fixat hennes blogg. Vi har gjort smothies (stavning), dom vart skit goda. Idag så har vi varit till haparanda och kollat på kläder och ätit på IKEA hahah !. Aja, nog om de jag har skit ont i magen just nu för har ätit massa skit. Men nu ska jag fixa videofy.me till Johanna så hon kan videoblogga !. Hejdå


Dag 16 - smeknamn du har, varför har du dem?

Jojjo är mitt vanligast smeknamn men varför vet jag inte, de får ni fråga mina vänner, jag kan länka några bloggar åt er som ni kan gå läsa på och fråga då varför dom kallar mig jojjo om ni får svar skiv då vem ni frågade och vad den sa men de är inte säkert att dom kallar mig just de!

http://sfrohm.blogg.se/ sanna
http://lindassphoto.blogg.se/ linda
http://iaminlovee.blogg.se/ paulina


HAHAHHAHAH! gud var roligt att ta de här på serriiiioo!, skíiit kul...... ;)




Dag 15 - En bild av något om gör dig glad.


RIDA ♥




FOTBOLL ♥

kolla inte på mina miner på fotbolls bilderna dom är inte så snygga ( hahah ) ♥
de blev tre vilder nú men de gör väll inget? ♥

VECKANS FRÅGA!

Den som gissar rätt utan att ha fuskat har vunnit några
blogg länkar i mina inlägg + ett grattis.


Vad står de? vilket språk?

Merhaba benim adım ahmet olduğunu.



onsdag morgon

Dom här dagarna har jag gjort mycket, kungsmässan (shoppingcenter), ullared, varit med sanna och sovit där, vari med sanna på hennes skola (smedingeskolan), ridit, varit på hööks och nu börjar enu en dag till med roliga saker. Igår var jag och red på Allsvinn han är ett litet russ och en gammal travare, jag och sanna for ut och red han på en STOR äng och de vars skiit kul att rida.


Jag och Allsvinn! ♥


Skönaste på dagen

jag har just kommit ut ur duchen och de var de skönaste på hela dagen för i dag har jag varit trött och jag har frusit ihjäl typ. Nu ska jag fortsätta att se top model 15 och se kl8 ska jag se solsidan.

ciao bloggen!

Första lilla shopping dag.

Jag kom just hem från kungsmässan jag har varit och shoppat med mamma, vi bor i en mysig lägenhet som har en toalett och ett stort rum, mamma och peter sover i en säng och jag sover på en mysig och ny soffa. På kappahl köpte jag ett par jeans och ett par jeans som är till knäna, på H&M köpte jag en prickig tunika. Nu ska vi fara och äta thaimat på en thailändsk resturang. I morgon ska vi fara på ullared.

Pausar med dagarna!

Jag har inte så mycket med tid att skva men jag måste skiiva vad som kommer hända nu, jag ska fara till göteborg i typ en vecka eller så och jag vetv inte om jag kommer ha någon dator dära och ag kommer inte orka skiva dagarna så jag skiver dag 15 när jag kommer hem och inte alla då på samma dag utom en dag för varje dag. jag kommer kanske skiva då och då om jag har en dator!
kommer sakna er! ♥


Dag 14 - vad skulle jag hitta i min väska.

i min handväska skulle de vara pengar, kanske typ lite smink, parfym, brillor osv...
i min resväska skulle de vara kläder, kläder, smink, smink , brillor, kanske badkläder? massor! osv...


Dag 11, 12 och 13

Dag 11 - Varför började du blogga?
Jag började blogga för att jag ville / vill skiva om mitt liv så alla kan se, före jag började blogga så kollade jag mycket på kända och inte kända bloggar och då blev jag sugen på att börja skiva om mig själv och livet på en blogg.


Dag 12 - En bild av mitt rum.
okej jag har en bild på ena halvan av mitt rum ni får inte se hela för jag har inte tagit en bild på andra delen av rumet  INTE städat!



Dag 13 - planer / drömmar / mål du har.
jag vet inte så bra vad jag ska skiva för asså jag har inte alls tänkt på de, men drömmar har man väll, jag skulle ju såklart vilja ha en häst, få bra betyg från 7an och uppåt bli typ bättre i fotboll, ridning, innebandy mer än vad jag kommer att bli i allafall.
mål har jag bara ett tror jag men iallafall så vill jag inte äta så mycket godis, chips osv... så mycket för jag börja känna mig lite rund annars. ( hahah )
planer är väll att leva livet som jag gör för då kommer de nog gå bra för mig känns de som och bli en bra syster♥

Kvällen, kvällen

Nu ska jag se big brother och jag har på mig en ansiktsmask som typ ska vara i 3min till sen ska den bort och typ om 15min ska min hårinpackning bort så jag känner mig snart fin!


Dag 09 och Dag 10

Dag 09 - Något du är stolt över de senaste dagarna.
Jag är stolt över att skolan, ridningen, osv... har gått som de ska, och att jag inte gjorde mig illa i dag i backen bara att jag ramlade i liften och åkte in i ett träd men de gjorde inte ont.

Dag 10 - En gammal bild på mig.
som förlåt att jag inte skrev i går så ska ni få se mer bilder än bara en ;)










Hahaha, fina bilder va? tycker ni att jag ser ut som jag gör nu eller?







RSS 2.0