Outfiten från hoppträningen

Marinblå i mitt ♥

Tjuvtitt från dagens hoppträning

En stillbild från en film.... därför är den suddig och "konstig"
 

Visste ni att han är halv arab??

Nuuuu vet ni de, erkänn SNYGG
 

Nu kör vi lite allt möjligt

 
Ska starta LC:2 & LB:1 
 

 
Ska starta en kombinationsklass - I dressyren är det en LC:1 och i hoppningen är det Lätt D + 5.
 
Efter avslutad ritt tävlar alla kategorier mot varanda och placeringarna från dressyren räknas i hop med placeringen i hoppningen. Den slutgiltiga vinnare kommer att vinna en biljett till Stockholm international Horse show 2013 samt täcke.
 


 Ska starta en Lätt D - Clear Round 

Hoppeträning

Igår var vi på första hoppträningen efter fyra månader och det var även den bästa hoppträningen ever!! Jag är så himla nöjd, han gick som en klocka. Nu efter behandlingarna så känns han som en helt annan häst i både hoppningen och dressyren. Så himla nöjd över han, bästa! ♥

♥•♥•♥•♥•♥


INTE HANS GAMLA SKADA!

Jag har tänkt skriva men inte gjort de. Pucken är inte halt nå mer utan han var bara det bara i två dagar och det var inte hans gamla skada utan han hade fått gallor. Många tror och sen säger till andra att de var hans gamla skada och tror att vi har kört för hårt efter skadan så han har fått tillbaka den men så är det inte. Vi har kört exakt så som vi har fått order att göra. 


Top Model W

Detta är Toppa ↑
 
Eftersom Pucken var halt då jag skulle rida för Maria i onsdags så fick jag låna en "hopponny". Det är en privat ponny som tävlar massor (hoppning) så det var lite annorlunda att rida men i slutet blev hon super fin men jag fick jobba hårt innan vi fick reslutatet. Hon skulle kunna bli en super fin dressyrponny om man nu vill :)
Eftersom jag kom åt vissa knappar så blev hon tjurig och ville streta i mot många gånger, jag var tvungen att driva mer än mycket och det är länge sen jag red "en häst man måste driva i varje steg". När vi var färdiga så var vi båda helt slut - men nöjda!

Lycklig... NOT

Igår när jag skulle stoppa på benskyddet på vänster bakben så gick det typ inte.. så kände jag skillnaden på bakbenen o tänkte "FAN".. han var svullen och varm. Vi hade tur för just då var en veterinär i stallet så vi bad hon kolla och säga om jag skulle hoppa upp och pröva eller om jag skulle sadla av.. hon sa att jag kunde pröva eftersom vi gick ut med han och travade för att se om han var halt men de var han inte. Jag satt upp och skrittade fram i ett bra tag, men.. när jag började trava så visade det sig att han var super halt så det var bara att hoppa av och ta in han. 
 
Mamma var i stallet i morse och då var han inte varm så då fick jag lite hopp igen.
Vi kom just hem från stallet, jag skulle promenera och stoppa på back on track skydden. Vi tog han till ridhuset och försökte få han att trava men han ville verkligen inte och då tänkte jag att de är kört.. han gav upp och travade några få steg och de behövdes inte mer för vi såg tydligt att han var halt. Efter så blev han varm igen.. 

Dressyrsadelgjord

Idag kom detta med posten, en super bra dressyrsadelgjord.
 
Pucken är väldigt känslig när man spänner sadelgjorden, den här hjälper verkligen, han reagerar inte alls på samma sätt som han gör med dom andra gjordarna. Verkligen ett stort +

Maria Hjort träning, Dag 1

♥ Mycket nöjd ponny efter passet ♥
 
I morse flyttade vi Pucken till KRF eftersom det är kurs i veckan och efter de så flyttar vi tillbka till betet. 
 
idag var första passet för Maria denna vecka, ska rida i morgon och på torsdag också. Eventuellt ska vi ta ännu ett till pass, vi får se hur de går eftersom vi just har kommit igång. 
Passet gick super, Maria blev nog förvånad när han gick så bra. Man märker att han har blivit som en ny ponny efter behandlingarna - mycket goda resultat. 
Det var ju som första gången idag jag har ridit han ordentligt och jag är verkligen nöjd. :)

RSS 2.0